Јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување велосипеди на подрачјето на општина Охрид во 2020 година

Согласно Програмата за поттикнување на развојот на туризмот на општина Охрид и Програмата за поддршка на локалниот економски развој на

Read more

Паркирано возило ја блокира велосипедската патека на „Туристичка“

Непрописно паркирано возило на велосипедска патека денес околу 11:00 часот на булеварот „Туристичка“ во Охрид. „Ајде, вози сега со точак.“

Read more

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните на општина Дебрца за купување велосипед во 2020 година

Врз основа на член 5 од Правилникот за условите, начинот и постапката за користење на финансиски средства од Буџетот на

Read more

Промовирана новата мерка за субвенција за купување нов велосипед во општина Дебрца

“Живеј здраво – вози точак” Воведуваме нова мерка – поддршка на рекреативниот спорт со доделување на поединечна субвенција на физичко

Read more

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на општина Охрид за купување велосипеди во 2020 година

Согласно Програмата за поттикнување на развојот на туризмот на општина Охрид и Програмата за поддршка на локалниот економски развој на

Read more