Јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување велосипеди на подрачјето на општина Охрид во 2020 година

Согласно Програмата за поттикнување на развојот на туризмот на општина Охрид и Програмата за поддршка на локалниот економски развој на

повеќе...

Паркирано возило ја блокира велосипедската патека на „Туристичка“

Непрописно паркирано возило на велосипедска патека денес околу 11:00 часот на булеварот „Туристичка“ во Охрид. „Ајде, вози сега со точак.“

повеќе...

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните на општина Дебрца за купување велосипед во 2020 година

Врз основа на член 5 од Правилникот за условите, начинот и постапката за користење на финансиски средства од Буџетот на

повеќе...

Промовирана новата мерка за субвенција за купување нов велосипед во општина Дебрца

“Живеј здраво – вози точак” Воведуваме нова мерка – поддршка на рекреативниот спорт со доделување на поединечна субвенција на физичко

повеќе...

Јавен повик за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на општина Охрид за купување велосипеди во 2020 година

Согласно Програмата за поттикнување на развојот на туризмот на општина Охрид и Програмата за поддршка на локалниот економски развој на

повеќе...