Тепачка во казино во Струга

На 12.01.2021 полициски службеници од ОВР Струга од слобода ги лишиле В.М.(34) од струшкото с.Корошишта и А.Р.(53) од с.Велешта, бидејќи со уште две други лица во казино на ул.„Нико Нестор“ во Струга физички ги нападнале вработените А.А.(24) од Струга и А.А.(26) од струшкото с.Делогожда, а потоа и полициски службеници кои преземале службени дејствија.

По расчистување на случајот ОВР Струга ќе поднесе соодветни пријави.