Улица „Македонија“ денес ќе биде затворена за сообраќај

Поради геодетско снимање по целата должина и ширина на улица „Македонија“, денес во период од 08-16 часот, ќе биде затворена за сообраќај од пресекот со ул. „Македонски Просветители“ до пресекот со улица „Јане Сандански“ .