29/02/2024
Охрид

Утре ќе има привремен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид, кај Врбјани

 На 4.12.2020 г. (петок) поради изведување на градежни активности (минирање) на патниот правец А2 Кичево – Охрид, делница Пресека – Песочан кај с.Врбјани, ќе има привремени прекини на сообраќајот од 15 до 20 минути, во периодот меѓу 12:00 – 15:00 часот.