Виц

Двајца пријатели разговараат:

– Знаеш, понекогаш никако не можам да заспијам!

– Јас го немам тој проблем, бројам до три и веќе сум заспал!

– Блазе си ти!

– Па, не е баш секогаш така… Понекогаш бројам дури и до четири и пол – петнаесет до пет!!!