20/05/2024
Виц

Виц

Разговараат двајца пријатели:

– Нема да веруваш што ми се случи вчера!

– Што?

– Влегувам во станот и ме дочека насмеана и многу задоволна жена!

– Како мислиш?

– Го згрешив катот!