24/04/2024
Виц

Виц

Мажот си доаѓа дома, разочаран, со наведната глава:

– Мила, морам да ти ја признаам вистината. Фирмата банкротираше, останав без работа. Татко ми ме избриша од наследството, а успат ја искршив колата. Дали ќе ме сакаш и понатака?

– Се разбира, само… многу ќе ми недостигаш!!!