28/02/2024
Виц

Виц

Откако младоженците го имале првиот заеднички ручек, младата сопруга му вели на сопругот:

– Мили! Штотуку ја изеде мојата прва мусака што некогаш ја имам направено! Утре пак ќе ти направам! Ти се допаѓа ли!? Те молам! Кажи колку и да е лошо! Дај барем еден знак на живот!!!