24/04/2024
Виц

Виц

Во авион се возеле Шкотланѓанец, Французин и Авганистанец. Дошла стјуардесата, па ги прашала што ќе се напијат:

Шкотланѓанецот:

– Јас сакам едно шкотско виски!

Французинот:

– Јас сакам едно француско вино!

Авганистанецот:

– За мене ништо, сега ќе возам!!!