29/02/2024
Охрид

Во петок ќе биде затворен за сообраќај на патниот правец Косел- Вапила

Се известуваат сите охриѓани дека на 20.04 2018 (петок) во период од 8 до 16 часот ќе биде затворен за сообраќај патниот правец од село Косел до село Вапила поради изведување на градежните активности за асфалтирање на патот. Надлежните служби на овој простор навремено ќе постават сигнализација за пренасочување на сообраќајот.