21/06/2024
Охрид

Во среда (11.08.2021) ќе се изврши дезинсекција против возрасни комарци

На барање на Министерството за транспорт и врски во среда (11.08.2021) на територијата на општина Охрид на површина од 1000 хектари ќе се спроведе дезинсекција против возрасни комарци.

Центарот за јавно здравје ќе извршува контрола на дезинсекцијата на територијата на Општина Охрид.