Во тек се февруарските уписи во Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин

Во тек се февруарски уписи во Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН – Црвен крст Охрид на деца од 4-14 годишна возраст заинтересирани да ја следат интернационалната Бреинобреин едукативна програма преку која ќе имаат можност да ги стекнуваат, развиваат и потврдуваат своите способности: концентрација, меморија, нумерички и вербални вештини, способности за учење, креативност и имагинација, лидерство, самодоверба, визуелизација, решавање на проблеми.

„Ги покануваме родителите со своите деца, да се уверат во уникатните, проверени и ефикасни техники и вештини имплементирани од високо професионални тренери со искуство во работа со деца и обучени според меѓународните стандарди на оваа програма, кои ќе помогнат децата да достигнат развој и целосно искористување на мозочниот потенцијал и да бидат спсобни да ги користат двете хемисфери на мозокот, подеднакво и ефикасно.

Овозможете му на Вашето дете да биде дел од најдобрата детска академија во светот!“ – велат од Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин. 

Бреинобреин е единствена меѓународно признаена академија за ментална аритметика, со меѓународни признанија.

– „Best Kids Education Brand Award“
– 18 години искуство
– во повеќе од 45 држави
– над 2.000.000.000 деца
– интернационални натпревари
– 2 Гинис рекорди
– единствено во Бреинобреин е застапен НЛП метод за деца и мултитаскинг техники
– билингвилна програма-англиски и македонски јазик

Пријавување на телефоните 046 261909 или 078 227433, на е-маил: ohrid@redcross.org.mk, или во просториите на Црвен крст Охрид, секој работен ден од 8-16 ч., а детални информации за оваа програма, заинтересираните ќе можат да добијат на отворениот ден за Бреинобреин програмата кој ќе се реализира на 05.02.2022 г. (сабота) од 14-16 ч. во просториите на Црвен крст Охрид.


WebOhrid / 03.02.2022 / Центар за развивање на животни вештини Бреинобреин, Црвен крст Охрид