18/04/2024
Дебрца

Делегација од општина Дебрца, положи цвеќе во Лактиње

Денес, делегација од општина Дебрца предводена од градоначалникот Ногачески, заедно со претставници на Сојузот на борците од НОАВМ Охрид и Дебрца и Месната заедница положија цвеќе и се поклонија пред Спомен обележјата од Илинденското востание и од НОБ.

„За многу години да е 2-ри Август, Денот на Републиката“, велат од Општина Дебрца.