05/03/2024
Охрид

Еко-акција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид

Општинскиот комитет Охрид на УМС се приклучи на акцијата под мотото „Чиста околина – зелена иднина“.

“Како УМС се залагаме за почиста животна околина, па затоа денес засадивме  садници во околината на Горна Порта.“ – истакнаа членовите од УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.


WebOhrid / 11.03.2023 / ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид