17/04/2024
Охрид

Физичка пресметка помеѓу две малолетни лица од Охрид

На 30.06.2019 година околу 21 часот и 30 минути во СВР Охрид, пријавено е нарушување на јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу две малолетни лица од Охрид.

Двајцата се повикани во СВР Охрид и во присуство на родители и старатели извршени се разговори.