Градоначалникот Ногачески со честитка по повод Курбан Бајрам

Честит Курбан Бајрам на сите припадници од исламска вероисповест, Во мое име и во име на општина Дебрца, Ви го честитам Курбан Бајрам и Ви пожелувам добро здравје, многу радост и благосостојба, вели градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески во честитката по повод празникот Курбан Бајрам.