20/06/2024
ОхридСпорт

Градскиот базен „Атина Бојаџи“ е отворен за користење

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста дека од денес 10 јули градскиот базен „Атина Бојаџи“ е отворен за користење.

Рекреативното користење на базените е од 13 – 19 часот додека утринските часови и дел на попладневните часови се резервирани за пливачките школи. 

Дневниот билет за рекреативно користење е 100 денари.


WebOhrid / 10.07.2023 / ЈП „Билјанини Извори“