28/02/2024
Македонија

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ денеска помеѓу граѓаните

Членови на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ денеска беа помеѓу граѓаните по повод празнувањето на Богојавление – Водици.

Владимир Нелоски за Струга

Орце Ѓорѓиевски во Велес

Генералниот секретар Игор Јанушев во Битола

Златко Перински во Тетово