21/05/2024
Охрид

ЈП „Билјанини Извори“: Бесплатен паркинг за Божик

ЈП „Билјанини Извори“ во пресрет на големиот христијански празник Божиќ ја известува јавноста дека утре, 07.01.2021 (четврток) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе биде бесплатен за сите нејзини корисници.

ЈП „Билјанини Извори“ им го честита празникот на сите православни верници и им посакува многу здравје и бериќет. За многу години „Христос се роди“.