18/04/2024
Охрид

Мицкоски на средба со жителите на Пештани

Остварив средба со жителите на преубавото Пештани. Овие луѓе велат сме заборавени и од градската управа и од централната власт, а овде се живее само неколку месеци во текот на летото, во останатите нема живот. Се повеќе луѓе се иселуваат во странство, напиша на својор Фејсбук профил претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.