24/04/2024
Охрид

Нова водоводна линија на „15ти Корпус“

Јавното претпријатие „Водовод“ Охрид започна со изведба на нова водоводна линија на улица „15ти Корпус“.

Водоводната  линија ќе биде во должина од 400 метри, а ќе биде вграден профил на цевковод Ф-110.