22/04/2024
Дебрца

Пожар во месноста „Царева ливада“ кај Требеништа

На 22.02.2024 во 16:20 часот, на земјоделска површина со нискостеблеста вегетација во месноста „Царева ливада“, атар на селото Требеништа, општина Дебрца, настана пожар во кој нема повредени лица.

Интервенираше Територијалната противпожарна единица од Охрид.


WebOhrid / 23.02.2024 / СВР Охрид