21/05/2024
Охрид

Прекин на водоснабдувањето на три улици во Охрид

Поради давање на приклучок во водоводната мрежа денес до 12:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето на улицата „Богомилска“, a поради дефект исто така ќе има прекин во водоснабдувањето до 12:00 часот на улиците „Дејан Војвода“ и „Стив Наумов“.