22/04/2024
Македонија

Прес-конференција на портпаролите на Владата на РМ, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Редовна прес-конференцијата на ​портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, по 67-мата владина седница.

Дневен ред од седницата: http://vlada.mk/sednica/67

Соопштение: http://vlada.mk/node/14614