Претставата „Сергеј е многу глупав“ во петок повторно пред охриѓани

Претставата „Сергеј е многу глупав“ во режија на Дејана Николовскa на барање на публиката повторно на репертоарот во НУЦК „Григор Прличев“ – Охрид, во ПЕТОК 22.09.2023 година, со почеток во 20:00 часот.

Карти по цена од 200 денари на билетара при Центарот за култура.

Автор: Дмитриј Данилов
Режија: Дејана Николовска
Улоги: Сергеј – Никола Тодороски
Првиот курир – Стрезо Стаматовски
Вториот курир – Горан Стојаноски
Третиот курир – Филип Кипровски
Маша – Елизабета Стефановска

WebOhrid / 19.09.2023 / НУЦК „Григор Прличев“ Охрид