23/07/2024
Охрид

Продолжува реконструкцијата на патот Охрид – населба Св.Стефан

Агенцијата за патишта на Република Македонија, продолжи со реконструкција на патниот правец Охрид – населба Св. Стефан. Во текот на вчерашниот ден, градежните активности за реконструкција на патниот правец се одвиваа на делницата кај селото Рача.