13/06/2024
Струга

Со закани кон Шумската полиција го барал одземениот камион со дрва

Поради постоење основи на сомение за сторено кривично дело „загрозување на сигурноста“, ОВР Струга поднесе кривична пријава против И.Ќ.(51) од струшкото село Велешта.

Тој, на 23.09.2020 година, во просториите на Шумската полиција во Струга, упатил закани кон вработено раководно лице, барајќи да му биде вратен претходно одземениот камион со дрва.