Свикана четириесет и осмата седница на Советот на општина Охрид

Претседателката на Советот на општина Охрид, Живка Ангелоска, донесе Решение за свикување на четириесет и осмата седница. Седницата е закажана на 24.09.2020 година (четврток) со почеток во 10:00 часот, а ќе се одржи преку интернет конференциска врска. Предложен е следниот: 

ДНЕВЕН  РЕД

  1. Предлог-Заклучок за усвојување на информацијата за одржување на наставата во основните и средните училишта  во учебната 2020/2021 година на општина  Охрид.