Доделени сертификатите на учениците кои успешно ја завршија комплетната Бреинобреин програма

На пригодна свеченост пред седиштето на Црвен крст Охрид, со почитување на мерките за заштита од Ковид-19, денес беа доделени

повеќе...

Започнуваат уписите за Бреинобреин едукативната програма

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид започнува со уписи на нови деца од 4-14 годишна возраст заинтересирани

повеќе...

Децата кои ја следат Бреинобреин програмата испратија силна порака за чиста, здрава и безбедна животна средина

Промоција на здрави животни навики, прекрасно дружење, спортување, забава беше обележје на денешниот настан во организација на Центарот за развивање

повеќе...

Од среда започнуваат уписите за есенскиот циклус од Бреинобреин програмата

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид во есенскиот циклус, започнува со уписи на нови деца од 4-14

повеќе...

Бројни награди и сертификат за поставен Гинисов рекорд за 11 деца од Бреинобреин програмата

Единаесет деца од Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-ЦРВЕН КРСТ ОХРИД кои на 24 ноември 2018 година учествуваа на

повеќе...

Започнуваат уписите за следење на интернационалната Бреинобреин едукативна програма

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид започнува со уписи на нови деца од 4-14 годишна возраст заинтересирани

повеќе...

Предновогодишна средба на децата кои ја посетуваат Бреинобреин програмата

Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин-Црвен крст Охрид, традиционално, крајот на годината го обележува со предновогодишна средба на сите

повеќе...

Реализирана хуманитарната продажна изложба на домашни прехранбени специјалитети

Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин-Црвен крст Охрид денес на Градскиот плоштад „Климент Охридски“ во Охрид реализира хуманитарна продажна

повеќе...

Хуманитарна продажна изложба на домашни специјалитети

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-ЦРВЕН КРСТ ОХРИД на 04.11.2018 (недела) на градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“ во Охрид организира

повеќе...

Започнуваат уписите за деца заинтересирани за следење на Бреинобреин програмата

Центарот за развивање на животни вештини БРЕИНОБРЕИН-Црвен крст Охрид во есенскиот циклус, започнува со уписи на нови деца од 4-14

повеќе...