Христос воскресе, навистина воскресе!

По повод големиот христијански празник Воскресението Христово – Велигден, редакцијата на WebOhrid упатува честитки до сите православни христијани, со желба

Read more

Дали авионите го раширија коронавирусот (COVID–19) ширум светот?

Дали авионите го раширија коронавирусот (COVID–19) ширум светот? Доколку ја погледнеме состојбата низ целиот свет, в очи ни паѓаат локациите

Read more