Охридските матуранти го одбележаа завршувањето на средното образование

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески синоќа во дворот на гимназијата „Св.Климент Охридски“ присуствуваше на прославата  организирана за матурантите од генерацијата

Read more

Поради градежни активности автобуската постојка кај Гимназија нема да биде во функција

Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи, автобуската постојка позади Гимназијата

Read more