Вработен во шумско стопанство „Јабланица“ овозможил транспорт на бесправно исечени дрва како легални

Поради постоење основи на сомнение за сторено казнено дело „злоупотреба на службена положба и овластување“, полициската станица од Струга поднесе

Read more