Градоначалникот Ногачески со честитка по повод Рамазан Бајрам

Градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески упатува честитка до граѓаните од исламска вероисповед по повод Рамазан Бајрам. „На сите граѓани

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга по повод Рамазан Бајрам

Општинскиот комитет на ВМРО – ДПМНЕ, Струга на сите граѓани од Исламската вероисповед, им го честита големиот верски празник Рамазан

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески за Рамазан Бајрам

Градоначалникот  на Охрид, Константин Георгиевски упати честитка по повод големиот муслимански празник Рамазан Бајрам. – На сите граѓани со исламска вероисповед

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот Рамазан Бајрам

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите верници од исламска вероисповед им го честита големиот верски празник Рамазан Бајрам. „Рамазан Бајрам е

Read more

Честитка од градоначалникот Ногачески по повод Рамазан Бајрам

Градоначалникот на општина Дебрца, Зоран Ногачески, упати честитка по повод Рамазан Бајрам. „На сите граѓани од исламска вероисповед Ви го

Read more

Честитка од градоначалникот Георгиески по повод Рамазан Бајрам

По повод големиот муслимански празник Рамазан Бајрам градоначалникот на Општина Охрид Константин Георгиески упати честитка до сите муслимански верници. „Почитувани

Read more

Ифтарска вечера под покровителство на градоначалникот Георгиески

Во духот на меѓусебното почитување, толеранција и соживот, градоначалникот на Општина Охрид Константин Георгиески, вечерва на Градскиот плоштад „Чинар” приреди

Read more

Хуманитарна акција на НГИ „Коалиција на Египќани“ и Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ Охрид

Денес, НГИ „Коалицијата на Египќаните“ и Унијата на жени на ВМРО – ДПМНЕ Охрид спроведоа Хуманитарна акција по повод Рамазанските

Read more

Честитка од градоначалникот Стојаноски по повод Рамазан Бајрам

По повод големиот големиот верски празник Рамазан Бајрам, градоначалникот Јован Стојаноски упати  честитка до граѓаните на Охрид со исламска вероисповед. „Во

Read more