Донација од ЈП „Билјанини Извори“ за потребите на одделот за геријатрија

ЈП „Билјанини Извори“ денес во одделот за геријатрија при Општата болница – Охрид, донираше 6 анти-декубитни душеци и две ПВЦ

Read more

Одржана информативно-едукативна работилница „Откривање, евиденција и спречување на нееднаквости кај старите лица во нашата средина“

Црвен крст Охрид, во рамки на активностите на Програмата грижа за стари лица „Најди време“, за општините Охрид и Дебарца

Read more

Во Охрид се одржа предавање „Договори за издршка, подарок, тестамент“

Во Охрид денес се одржа бесплатно предавање на тема „Договори за издршка, подарок, тестамент“, кое беше наменето за сите граѓани

Read more