„Чист Охрид“ бара практично решение за дополнителни велосипедски патеки на улицата „7 Ноември“

Еколошката организација „Чист Охрид“ испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Улицата „7 ноември“ од кружниот тек кај Центарот за

Read more

Хортикултурно уредување на тротоарот на „Јане Сандански“

Екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ деновиве изведуваат работни активности за хортикултурно уредување на зелените површини на тротоарот на улица „Јане

Read more

Реконструкција на тротоарот и велосипедските патеки на булевар „Туристичка“

Деновиве започнаа работни активности за реконструкција на тротоарот и велосипедските патеки на булеварот „Туристичка“ во потегот од крстосницата со улица

Read more