Заврши Форумот за Земјоделска Политика 2021

Форумот за земјоделска политика 2021 (APF) е успешно завршен. Оваа година, на настанот присуствуваа 140 учесници од земјите/териториите на Западен Балкан, Германија, Грција, Холандија, Унгарија

Read more

Во Охрид ќе се реализира Проектот „Форум на наставници од дијаспората“

Агенцијата за иселеништво на Република Северна Македонија како самостоен орган на Владата ги врши работите и задачите кои се однесуваат

Read more

Започна маршот по повод 8-ми Март во организација на Форумот на жени на СДСМ

Започна Маршот по повод Меѓународниот ден на жената во организација на Форумот на жени на СДСМ. Социјалдемократките кои денеска маршираат

Read more