Леон Лекоски – талентирано момче кое прераснува во врвен фудбалер

Леон Лекоски важи за еден од најталентираните млади фудбалери во Германија кој има потенцијал да прерасне во врвен фудбалер. Роден

Read more

Пекара Лихнида победник на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Екипата на Пекара Лихнида е победник на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Откако заврши нерешено 1:1 екипата

Read more

Ланч бар Пиколо и Пекара Лихнида ќе играат во финалето од Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Вечерва во 22:00 часот ќе се игра финалниот натпревар на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта, помеѓу екипите на

Read more

Полуфинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се полуфиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Распоред на натпревари: Сабота 10.07.2021 21:00 Пекара

Read more

Четвртфинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се четвртфиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Распоред на натпревари: Петок 09.07.2021 20:00 Пекара

Read more

Осминафинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се осминафиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Распоред на натпревари: Среда 07.07.2021 20:00 Стадион

Read more

Благоја Милевски од 1. август нов селектор на македонската А репрезентација

Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија на денешната седница во „Куќа на фудбалот“ донесе одлука за назначување на Благоја

Read more

Започнаа натпреварите на 46-от Турнир во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта

Започнаа натпреварите на 46-иот Турнир во мал фудбал „ПЕТРОВДЕН“ – Мешеишта. На турнирот учествуваат 34 екипи поделени во 8 групи.

Read more

Пролонгиран рокот за пријавување на екипи на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта

Рокот за пријавување на Турнирот во мал фудбал “ПЕТРОВДЕН” Мешеишта е пролонгиран до среда (23.06.2021) до 21:00 часот, кога ќе се изврши

Read more