Хуманитарна продажна акција за новиот спортски потфат на нашиот херој Марко Пејчиновски

Во рамки на своите хуманитарни активности Црвен крст Охрид во соработка со компанијата Комфи Ангел од Прилеп ќе организира хуманитарна

Read more

Градоначалникот Стојаноски приреди ифтарска вечера за граѓаните од муслиманска вероисповед

На градскиот плоштад „Чинар“, синоќа, градоначалникот Јован Стојаноски, по повод празникот Рамазан Бајрам, за граѓаните од  муслиманска вероисповед, приреди ифтарска

Read more

Конкурс за избор на идејно решение за реконструкција на плоштад „Чинар“

Општина Охрид, со адреса на ул: „Димитар Влахов“ бр. 57, тел. за контакт 046/262-493ел. пошта javni.nabavki@ohrid.gov.mk, има потреба од изработка на идејно архитектонско

Read more