Тепачка на паркингот пред СРЦ „Билјанини извори“ во Охрид

На 06.07.2019 година околу 00,30 часот, на паркинг простор пред СРЦ „Билјанини извори“ во Охрид, бил нарушен јавниот ред и мир со тепачка помеѓу В.Л.(43) од струшкото село Ливада и Е.М.(24) од Кичево.

По целосно документирање на настанот, СВР Охрид ќе поднесе сооодветна пријава.