Кражба во продавница во Струга

На 05.07.2019 година, околу 11:30 часот, во објект на улицата „Маршал Тито“ во Струга, непознат сторител извршил кражба и одземал артикли од рафтовите.

Се преземаат мерки за негово пронаоѓање по што ќе следи соодветен поднесок.