25/07/2024
Спорт

Традиционален Велигденски фудбалски натпревар помеѓу “Стари” и “Млади” во Велгошти

По повод големиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден, МК на ВМРО-ДПМНЕ Велгошти организира фудбалски натпревар помеѓу “Стари” и “Млади”.

Натпреварот започнува во 11:00 часот во понеделник, 17.04.2023 година (втор ден Велигден) на фудбалското игралиште “Тодор Александров” во с.Велгошти.

Покана до сите “млади” и “стари” да учествуваат на натпреварот.


WebOhrid / 13.04.2023