20/05/2024
Охрид

Утре се забранува паркирање возила на улицата „Јане Сандански“

Општина Охрид упатува апел до жителите на улицата „Јане Сандански“ и до останатите охриѓани и туристи, утре (08.07.2021), да не ги паркираат или оставаат привремено своите возила на оваа улица поради градежни зафати кои ќе се одвиваат, а согласно постапката за реконструкција на истата.

Доколку граѓаните не ги отстранат сами возилата ќе им бидат подигнати со пајак служба на нивни трошок.