Виц

Си дошол мажот дома, а на каучот легнала жена му и на ТВ си гледа некоја емисија за готвење.

– Жено, зошто го гледаш тоа кога не знаеш да готвиш?

– А ти поарен си? Секој ден гледаш порничи и пак за секс не те бидува!