21/05/2024
Виц

Виц

Се сретнале две пријателки, едната почнала да плаче:

– Зошто плачеш?

– Синоќа мажот ми отиде по цигари, уште не е вратен!

– Па немој да плачеш! Еве ти цигаре, запали си!