24/04/2024
Виц

Виц

Разговараат татко и син, индијанци.

– Тато, зошто мојот брат се вика Покосено Сено?

– Сине, јас и мајка ти водевме љубов на покосено сено таа вечер, па тоа не инспирира.

– Добро тато, а зошто мојата сестра се вика Млада Месечина?

– Па неа кога ја зачнавме, беше романтична вечер, млада месечина, и за да се сеќаваме на таа вечер… туку сине Дупнат Кондом, зошто те интересира тоа?