Виц

Влегол еден тип во кафич, нарачал кафе, а келнерката го прашала:

– Какво кафе? Јако, благо, горко…?

А тој и одговорил:

– Јако, каков што сум јас, а слатко каква што си ти!!!

Му донесла келнерката кафе, тој го пробал и вели:

– Слушај мала! Ти случајно да не се преценуваш!!!