Виц

Оди згодна женска на психијатар и тој и вика:

– Ајде сега соблечете се.

– Ама како да се соблечам тука, незгодно ми е од вас.

– Нема проблем, еве јас ќе го изгасам светлото, а вие соблечете се.

Се гаси светлото, поминува некое време и женската:

– Добро, се соблеков. Каде да ги ставам алиштата?

– Па, еве, можеш тука врз моите.