Заменик МФ, Елези на презентација на програмата на Бугарија за претседавањето со Советот на ЕУ

 Заменик министерката за финансии, д-р Ширет Елези денеска присуствуваше на презентацијата која ја имаше неговата екселенција, амбасадорот на Република Бугарија во Македонија, Иван Петков за програмата и приоритетите од претседавањето на Бугарија со Советот на ЕУ.