Доделени признанија на партнерите и поддржувачите на „Охрид трчаТ“ 2018

Со доделување на признанија на партнерите и поддржувачите (приватен сектор, институции, волонтери, физички лица, јавни служби и медиумите) на завршната

повеќе...

Македонија домаќин на Европско првенство во атлетско планинско трчање

Агенцијата за млади и спорт во соработка со Атлетската федерација и градот Скопје се главните виновници за одржување на атлетски

повеќе...

Оливера Јевтиќ дисквалификувана, победничка на „Охрид трчаТ“ во женска конкуренција е Андријана Поп Арсова

Организаторот на Охрид трчаТ Асоцијацијата на спортови Спорт за сите – Сите за спорт со жалење ја известува целокупната спортска

повеќе...